POHIŠTVENO OKOVJE – novosti

AKCIJSKO-PROMOCIJSKA BROŠURA

Oglejte si našo najnovejšo akcijsko-promocijsko brošuro, v katerih boste samo v mesecih marcu, aprilu in maju dobili NAJNOVEJŠE ARTIKLE po izredno ugodnih cenah FREE SPACE, WING LINE L, ARCITECH sistem PREDALOV, SPACEFLEXX… in še drugi.

Ne zamudite te ugodnosti – vse š čimer boste prijetno presenetili tudi druge, na enem mestu.

FREEspace inovacija v tehnologiji

»FREEspace ni optimizacija, ampak resnična inovacija v tehnologiji, funkcijah in dizajnu. Manjši in bolj izpopolnjeni, a hkrati tudi močnejši.«

»Prenovljena tehnologija in dizajn. Prosti prostor je v stenski enoti predstavljen v novi in posebej izpopolnjeni obliki. Ta inovativni paket moči se spredaj zasuče tja, kjer ne bo motil pogleda ali gibanja – navzgor. 

Okovje si zasluži pozornost, saj ne le nevsiljiva zasnova, temveč tudi izjemna tehnologija blaženja preprečuje, da se prsti ujamejo in zaprejo skoraj brezšumno. Enostavna, hitra in priročna obdeljivost je značilna in postavlja tržne standarde. Resnična praktičnost: prednameščen v tovarni, za prost prostor potrebujeta le en vijak, ki ga pritrdite znotraj trupa, in dva vijaka za pritrditev spredaj. Veliko poenostavljena logistika v skladišču je senzacionalna, zahvaljujoč zmanjšani količini.«

 

Oglejte si video, kako enostavna je montaža Free space:

 

 

 

 

Novosti na programu POHIŠTVENEGA OKOVJA,

s katerimi vstopamo v novo leto 2020

SPACEFLEXX  – za urejenost predalov –  izbran za kuhinjsko inovacijo leta 2020, poleg tega pa je kot najboljši izdelek v kategoriji kuhinjske opreme celo prejel zlati pečat “Best of the Best”.

DISPENSA JUNIOR III – za nizke omare in podpultne izvleke

KORREKT – za nastavljanje nogic

WING LINE L – za zložljiva vrata

SLIDE LINE M – za dvo ali tri vratne omare

ARCITECH – nov sistem predalov

 

Oglejte si TUKAJ, kaj vam bo olajšalo delo,  kako bo vaše pohištvo še elegantnejše, tišje, boljše…

Sistem Hettich WingLine L

Doživite zložljiva vrata na nov način! WingLine L vam omogoča izdelavo zložljivih drsnih vrat v popolnoma novi dimenziji. Revolucionarni mehanizem za odpiranje »Push/ Pull to move« omogoča dostop do vsega v omari s samo enim premikom roke. Impresiven panoramski učinek!

Nadaljnji poudarki: optimizirane zmogljivosti delovanja, mehko odpiranje in zapiranje, namestitev brez orodja in minimalno štrlenje vrat za učinkovito organiziranje prostora v notranjosti. WingLine L kompetentno in varno premika krila vrat, težka do 25 kg in višine do 2400 mm: vsestranski za spalnico, kuhinjo in pisarno.

Kratek video WINGLINE L

Montaža Hettich WingLine L

 

Ko je zadaj spredaj in obratno, je lahko samo ComfortSpin!

 

ComfortSpin lahko v vsakem trenutku obrnete za 360 stopinj. Deluje kot »pametna« gramofonska plošča, ki jo enostavno namestite in je takoj pripravljena za uporabo. Omogoča vam popoln pregled hrane, ki jo hranite v hladilniku ali kozmetike v vašem kopalniškem bloku!

 

 

 

Organizacija postane enostavna

Recite konec  ponovnem organiziranju v hladilniku ali drugih enotah! Pri ComfortSpinu je vaša hrana odlično organizirana, stvari dobro urejene – v hladilniku in v večji enoti.

 

 

 

Pogled je vse

ComfortSpin je najhitrejše vrtenje kulinaričnega razvajanja. Jogurtov, omak ali džemov ni treba več premikati na stran, če želite videti 360-stopinjski pogled nad vsebino hladilnika.

 

 

 

 

 

Namestite, obrnite in uživajte v udobju

Z 28,5 x 42,5 cm udobja obračanja lahko ComfortSpin kadarkoli hitro in enostavno dodate v praktično katerikoli hladilnik. Če želite čistiti ComfortSpin, ga preprosto odstranite, kadarkoli morate.

 

 

 

 

 

 

Kratek video udobja z ComfortSpinom:

 


 

KATALOG POHIŠTVENEGA OKOVJA

VSE O PREDALIH

ODMIČNE SPONE

IZVLEČNI IN DVIŽNI MEHANIZMI

PODNOŽJA IN DODATKI

POHIŠTVENE NOGE, KOLESA

SPOJNO OKOVJE

REŠETKE

KLJUČAVNICE

STAVBNO OKOVJE

SISTEMI ZA DRSNA VRATA

VODILA ZA RAZTEGLJIVE MIZE

OKOVJE ZA SANITARNE STENE

PROFILNI SISTEMI

ROČAJI

LED OSVETLJAVA

VIJAKI….vse to in še veliko več

Prelistajte ga, za tiskano verzijo pa pokličite našega komercialista – vsi kontaktu TUKAJ