Predalni sistem AvanTech YOU. Tako individualno kot vi sami!

Sistem predalov AvanTech YOU je rezultat raznolikosti oblikovanja in ustvarjalne prilagodljivosti, skritih delovnih delov in odličnih lastnosti ter učinkovitega koncepta izdelka, prilagojenega kupcu. AvanTech YOU se osredotoča na uporabnika in ustreza vašim specifičnim potrebam.

Vaše stranke iščejo posebej pohištvo, ki je lahko zasnovano tako, da ustreza vašim osebnim potrebam. Sledite megatrendu prilagajanja z AvanTech YOU. Naj bo to za uporabo v kopalnici, dnevni sobi ali kuhinji – vsako željo po edinstvenem videzu je enostavno uresničiti s široko raznolikostjo ponudbe izdelkov in različnimi načini ustvarjanja pohištva, ki govori o individualnosti.

Izražanje osebnega življenjskega sloga postaja vse bolj pomembno. Ne samo pohištvo, temveč tudi okovje izraža individualno osebnost. Urbano življenjsko okolje ali toskanski pridih: v modi je vse, kar želite.

Oblikovanje raznolikosti in kreativna fleksibilnost

Predal AvanTech YOU odlikuje neokrnjena lepota od tankega, gladkega bočnega profila predala. In po svojem ključu za uspešno pretvorbo lastnih idej: z bogatimi možnostmi v smislu individualizacije in oblikovanja ter s prilagodljivostjo oblikovanja glede barv, oblik, materialov. Privlačni poudarki so dodani z oblikovalskimi profili in vložki.

Funkcionalnost in zmogljivost

en predal, dva različna vodila in številne uporabniku prijazne funkcije. Prilagodljivo kombiniranje med seboj z uporabo istega vzorca vrtanja. To učinkovito skrbi za različne tržne segmente, aplikacije in potrebe kupcev.

Učinkovistost postopka in stroškov

Celovit koncept platforme in popolne prilagoditve izdelkov v proizvodnih in montažnih procesih naredijo AvanTech YOU izjemnega sistema glede stroškovne učinkovitosti in učinkovitih delovnih tokov, hkrati pa so osnova za široko paleto izdelkov.

Enostavna montaža

Push to open/Silent

Pritisnite, da odprete predal AvanTech YOU, zaprete pa ga na tiho!

Push to Open/Silent za AvanTech YOU odpre predal kot odziv na pritisk na sprednji strani in jih zapre z nežnim, mehkim gibanjem.