NOVOSTI na programu OKOVJA

Sistem Hettich WingLine L

Doživite zložljiva vrata na nov način! WingLine L vam omogoča izdelavo zložljivih drsnih vrat v popolnoma novi dimenziji. Revolucionarni mehanizem za odpiranje »Push/ Pull to move« omogoča dostop do vsega v omari s samo enim premikom roke. Impresiven panoramski učinek!

Nadaljnji poudarki: optimizirane zmogljivosti delovanja, mehko odpiranje in zapiranje, namestitev brez orodja in minimalno štrlenje vrat za učinkovito organiziranje prostora v notranjosti. WingLine L kompetentno in varno premika krila vrat, težka do 25 kg in višine do 2400 mm: vsestranski za spalnico, kuhinjo in pisarno.

Kratek video WINGLINE L

Montaža Hettich WingLine L

 

Ko je zadaj spredaj in obratno, je lahko samo ComfortSpin!

 

ComfortSpin lahko v vsakem trenutku obrnete za 360 stopinj. Deluje kot »pametna« gramofonska plošča, ki jo enostavno namestite in je takoj pripravljena za uporabo. Omogoča vam popoln pregled hrane, ki jo hranite v hladilniku ali kozmetike v vašem kopalniškem bloku!

 

 

 

Organizacija postane enostavna

Recite konec  ponovnem organiziranju v hladilniku ali drugih enotah! Pri ComfortSpinu je vaša hrana odlično organizirana, stvari dobro urejene – v hladilniku in v večji enoti.

 

 

 

Pogled je vse

ComfortSpin je najhitrejše vrtenje kulinaričnega razvajanja. Jogurtov, omak ali džemov ni treba več premikati na stran, če želite videti 360-stopinjski pogled nad vsebino hladilnika.

 

 

 

 

 

Namestite, obrnite in uživajte v udobju

Z 28,5 x 42,5 cm udobja obračanja lahko ComfortSpin kadarkoli hitro in enostavno dodate v praktično katerikoli hladilnik. Če želite čistiti ComfortSpin, ga preprosto odstranite, kadarkoli morate.

 

 

 

 

 

 

Kratek video udobja z ComfortSpinom:

 


 

KATALOG POHIŠTVENEGA OKOVJA

VSE O PREDALIH

ODMIČNE SPONE

IZVLEČNI IN DVIŽNI MEHANIZMI

PODNOŽJA IN DODATKI

POHIŠTVENE NOGE, KOLESA

SPOJNO OKOVJE

REŠETKE

KLJUČAVNICE

STAVBNO OKOVJE

SISTEMI ZA DRSNA VRATA

VODILA ZA RAZTEGLJIVE MIZE

OKOVJE ZA SANITARNE STENE

PROFILNI SISTEMI

ROČAJI

LED OSVETLJAVA

VIJAKI….vse to in še veliko več

Prelistajte ga, za tiskano verzijo pa pokličite našega komercialista – vsi kontaktu TUKAJ