Trendi / Navdih / Strokovna ekskurzija v Cleaf

Strokovna ekskurzija v Cleaf

Navdih

Cleaf je družinsko italijansko podjetje iz prestolnice modne industrije Milana, ki ves čas išče in proizvaja modne, drugačne, izrazite in posebne strukture in z njimi plemeniti iverne plošče. S tem omogoča  nove in drugačne rešitve pri oblikovanju  interierja in pohištva.

Cleaf zagotavlja kompletne rešitve iz lastne proizvodnje – oplemenitene iverne plošče, ultrapase in robne trakove.

Na prvi takšni strokovni ekskurziji v Cleaf so se nam pridružile stranke in arhitekti, popeljali smo se v še »neznan« svet, drugačnih struktur, drugačnega showrooma in celotnega koncepta same proizvodnje.

Obisk Cleaf cluba, kot je v letu 2022 poimenovan njihov showroom nas je osupnil. Celotno postavitev je zasnoval arhitekt, ki je zmagal na rednem letnem natečaju. Tako vsako leto spremenijo in postavijo nov showroom po zasnovi vsakoletnega zmagovalca.

Vsak dekor je prezentiran na svojevrsten način, barvni dekorji pa so v različnih strukturah sprezentirani na celotni steni. Vse površine so posebne in samo kličejo, da se jih dotakneš in tudi občutiš njihovo drugačnost.

Celotna predstavitev je bila strokovno odvodena na najvišjem nivoju, ob koncu pa smo v skupinskih delavnicah z izbiro posameznih kombinacij dekorjev dobili še našega zmagovalca.

Strokovna ekskurzija je bila za vse navdihujoča, dobili smo ogromno novih idej, ki bodo vsakemu v pomoč pri vsakdanjem delu.

Iskrena hvala Cleaf teamu za topel sprejem in strokovno organizacijo.

Radi se bomo še vrnili.

Prijava na e-novice

Si želiš koristnih nasvetov in hobi idej?

NAROČI SE NA LESOPRODUKT TRENDE
Izbira kategorije e-novic
Pogoji(Required)