O podjetju Lesoprodukt

Lesoprodukt je specializiran veletrgovec z lesnimi reprodukcijskimi materiali, OSB ploščami, talnimi oblogami in okovjem, ki jih distribuira na Slovenskem trgu, deloma tudi v sosednjih državah Republike Slovenije.

Pogodbeni partnerji – dobavitelji, so po večini renomirani Evropski proizvajalci ekskluzivnih blagovnih znamk, zato Lesoprodukt trži kakovostne in razvojno napredne materiale, ki jih pri svojem delu uporabljajo mizarji, lesna industrija, gradbinci, monterji stavbnega pohištva in polagalci talnih oblog.

Komunikacija s kupci poteka v Lesoproduktovih SHOWROOM-ih, ki so postavljeni v Celju, Ljubljani, Murski Soboti in Novem mestu.

Vizija podjetja

Želimo biti prepoznaven in zanesljiv partner mizarjem, mizarskim mojstrom in proizvajalcem lesenih hiš, ki pri svojem delu uporabljajo moderne lesne materiale in okovje ter veletrgovcem, ki tržijo inovativne talne obloge.

Poslanstvo podjetja

Na trgu distribuiramo kvalitetne, tehnološko napredne materiale atraktivnega videza ter zagotavljamo kvalitetno in hitro storitveno dejavnost v lastnih mizarskih delavnicah. S kupci in dobavitelji razvijamo dolgoročen partnerski odnos.

Zaloga

Velika izbira artiklov iz zaloge.

Dostava

Zagotavljamo dostavo po celi Sloveniji.

Razrez

Možnost opravljanje storitve razreza po vaši specifikaciji.

Partnerji

Prikaži vse partnerje