Trendi / Navdih / Tanke delovne plošče: za eleganten dizajn

Tanke delovne plošče: za eleganten dizajn

Navdih

Zajtrkovalni pult v bližini delovne plošče v kuhinjo vnaša dodatno oblikovalsko prvino. S praktičnega vidika zagotavlja površino, kjer se hrana lahko udobno pripravi in tudi uživa. Če je kuhinja opremljena z ustreznim zajtrkovalnim pultom, trend zapoveduje kombinacijo tanjših in debelejših materialov. Običajno je delovna plošča tanka in zajtrkovalni pult debelejši. Ta kontrastna kombinacija dodatno vpliva na zasnovo kuhinje.

Sodobne in elegantne kuhinje so v trendu. Egger tanke delovne plošče zagotavljajo prefinjen videz in odlične zmogljivosti v vsaki kuhinji. Bodisi v enobarvnih dekorjih ali reprodukcijah kamnin – tanke delovne plošče se ponašajo s čudovitim dizajnom.

Tanke delovne plošče so zasnovane tako, da zagotavljajo prefinjen in sodoben videz.

Delovne plošče iz kompaktnega laminata z debelino le 12 mm združujejo izjemno trpežnost, odpornost na vlago in eleganten videz. Naj gre za črno ali v dekorju usklajeno belo in svetlo sivo jedro – ustvarjen je kompakten videz, kjer jedro ostaja vidno in ne zahteva robljenja. Za vse dekorje so na voljo usklajene stenske obložne plošče – alternativa ploščicam, ki je enostavna za vzdrževanje. Za oblikovanje brez omejitev v dizajnu.

Površine v globokem matu so idealne za ustvarjanje prefinjene notranje ureditve. Zahvaljujoč Topmatt laminatu na površini, so te tanke delovne plošče osupljive, a enostavne za čiščenje, mehka in žametna površina pa je izjemno odporna. Ustvarite monokromatsko kuhinjo z belo ali črno delovno ploščo ali izberite reprodukcijo marmorja za razkošen videz.

Te plošče so zaradi svojega minimalističnega in premočrtnega videza vedno bolj priljubljene. Z novimi kompaktnimi delovnimi ploščami in PerfectSense Topmatt delovnimi ploščami z ravnim robom lahko svojim kupcem ponudite dve privlačni rešitvi.

Prijava na e-novice

Si želiš koristnih nasvetov in hobi idej?

NAROČI SE NA LESOPRODUKT TRENDE
Izbira kategorije e-novic
Pogoji(Required)