Trendi / Navdih / Robustne, obstojne in vsestranske Egger OSB Plošče

Robustne, obstojne in vsestranske Egger OSB Plošče

Navdih

Odporne proti vlagi, inovativne in okoljsko trajnostne

EGGER OSB 3 plošče pero in utor so primerne za številne vrste uporabe. Zasnovane so kot tip OSB 3 in izpolnjujejo zahteve standarda EN 300. Ponašajo se z dobro mehansko trdnostjo in togostjo, so trpežne in se uvrščajo v razred uporabe 2, tudi ob začasnih obremenitvah z okoliško vlago. S svojimi tehničnimi lastnostmi so primerne za različne vrste uporabe.

EGGER OSB 3 plošče za stavbe z lesenim ogrodjem

OSB 3 plošče lahko uporabljate kot nosilne ali podporne plošče za stene, strope in strehe pri leseni gradnji s pričakovanimi običajnimi obtežbami.

Stene

Pri oblikovanju notranje opreme je stenska obloga iz OSB plošč predvidena kot nosilna spodnja plast za konzolne obremenitve, kot se pojavljajo pri garderobnih omarah. Uporabo EGGER OSB 3 plošč za nosilne in ojačitvene obloge v stenskih panelih mora za vsakokraten gradbeni projekt odobriti ustrezno pooblaščen gradbeni inženir.
Na EGGER OSB 3 plošče lahko omet nanesete samo v kombinaciji s kompozitnim toplotno izolacijskim sistemom ali oblogo na ometni podlagi. Pred pritrditvijo na podkonstrukcijo iz materialov na lesni osnovi morate podprte mavčne plošče vsakokrat medsebojno poravnati. Tako boste preprečili lepljenje samoizravnalne mase na podkonstrukcijo in prenašanje napetosti v spodnjih plasteh neposredno na stike.

Prijava na e-novice

Si želiš koristnih nasvetov in hobi idej?

NAROČI SE NA LESOPRODUKT TRENDE
Izbira kategorije e-novic
Pogoji(Required)