O nas

Lesoprodukt je specializirani lesni trgovec, distributer tujih dobaviteljev za področje Slovenije, dela Avstrije in Hrvaške za mizarske repro-materiale in lesno industrijo ter proizvajalec polproizvodov za mizarske mojstre. Z distribucijo lesnih plošč, okovja in talnih oblog  ekskluzivnih evropskih blagovnih znamk, celostno ponudbo dodatkov  s storitvami razreza in dodelave lesnih proizvodov,  oskrbujemo  predvsem  mizarje.

Osnovna dejavnost družbe je trgovina na debelo z lesom, posredništvo pri prodaji lesa in lesnega materiala.

Vizija našega podjetja je postati vodilni ponudnik mizarskih reprodukcijskih materialov v širši logistični regiji Slovenija, Avstrija, Hrvaška.

 DSC_8194 (Kopiraj)    DSC_8241 (Kopiraj)

V viziji so vključene  predprodajne storitve – inženiring, načrtovanje, vizualizacija prostorov, osnovna dejavnost skladiščenje in distribucija, obdelava polproizvodov, proizvodnja za večje projektantske hiše v Evropi in montaža končnemu kupcu. Tako zaokrožimo celostno asortimansko ponudbo ter storitve od ideje do izvedbe.

 

Poslovna politika je naravnana k rasti podjetja, razvoju dobičkonosnih, koristnih, inovativnih in zanesljivih prodajnih programov.

 DSC_8142 (Kopiraj)  DSC_8274 (Kopiraj)  


Vseskozi nadaljujemo strategijo širjenja asortimana v ponudbi za mizarje v osnovnih repro materialih (kompaktne plošče, furnirana iverica ), specialnih materialih, kovinskem programu ( pohištveno okovje, vijaki…) ter v dodatkih, embalaži in delovni zaščiti za mizarje.

Da bi podjetje rastlo še naprej v trdno, zaupanja vredno  družbo, na katero smo ponosni tako zaposleni, poslovni partnerji in lastniki, vsako leto ustvarjeni dobiček namenjamo izključno širjenju poslovanja.

Lesoprodukt – cenik prevozov od 10.03.2020