Galerija

               Predstavitev nove EGGER DEKORATIVNE KOLEKCIJE 2020-22

V mesecu decembru smo obiskali podjetje Egger, kjer smo si že lahko ogledali novo Egger Dekorativno kolekcijo 2020-22.

Kolekcija nas je ponovno navdušila, nove strukture, številni novi dekorji, nove stenske obloge…domov smo odšli polni vtisov in pričakovanj. Izid kolekcije v mesecu februarju 2020.

Strokovna ekskurzija z arhitekti v tovarno talnih oblog Tarkett – Srbija 15.-16.10.2019

V mesecu oktobru smo se s skupino arhitektov podali na strokovno ekskurzijo v Srbijo, kjer smo obiskali  tovorno talnih oblog Tarket – podjetje, ki poleg vrhunskih parketov, proizvaja še LTV pode, laminate, tepihe, pode za športne objekte, vinile.. Ogled proizvodnje parketov in prezentacije različnih podov, ter številne  strokovne predstavitve so vsem prisotnim arhitektom ponudile  rešitve pri njihovih projektih, odgovorile na številna vprašanja in dileme, v prihodnosti pa nudile različne možnosti umeščanja različnih podov  pri načrtovanju in oblikovanju opreme prostorov.

 

Hettich in Kesseböhmer prezentacije  –  24.-26.9.2019

V dneh od 24. do 26.9 smo v podjetju vršili vseslovensko turnejo predstavitve POHIŠTVENEGA OKOVJA Hettich in Kesseböhmer. Po vsaki prezentaciji so naše zveste stranke lahko vse modele in vzorce tudi preizkusile, se pogovorile s predstavniki –  strokovnjaki podjetij Hettih in Kesseböhmer, kateri so odgovorili na številna še nerešena vprašanja, razrešili številne dileme, predvsem pa pokazali pogled v prihodnost.

 

CELJE

ŠKOCJAN NA DOLENJSKEM

MALEČNIK

MURSKA SOBOTA – DAN ODPRTIH VRAT V NAŠI NOVI POSLOVNI ENOTI

LJUBLJANA

KRANJ

Višja lesarska strokovna šola iz NM v FALCU 2019

V mesecu aprilu smo imeli čast, da  smo študente Visoke lesarske strokovne šole iz Novega mesta popeljali skozi podjetje FALCO, ki je naš dobavitelj oplemenitenih ivernih plošč, delovnih in Betonyt plošč in drugih materialov. Študentje so v njihovo strokovno ekskurzijo vključili tudi ogled tovarne FALCO, kjer smo jih skupaj s predstavniki FALCA pričakali in se z njimi podružili v prijetnem dopoldnevu. V  predstavitvi podjetja in materialov, ki jih proizvajajo, so študentje spoznali samo tovarno, potem pa so nas predstavniki FALCA popeljali še skozi prenovljen SHOW ROOM z NOVO KOLEKCIJO Falco 2019. Po ogledu proizvodnje pa smo se kar težko razšli.

 

 

Strokovna ekskurzija v decembru 2018

V veselem decembru smo prav na Miklavžev dan popeljali nakaj naših mizarjev proti prelepi Avstrijsko-Tirolski deželi. Namen naše strokovne ekskurzije je bil tudi tokrat predstavitev Egger Dekorativne kolekcije, show rooma z vsemi Eggerovimi produkti in ogled tovarne Egger.

Seveda pa je bila tokrat ekskurzija še malo čarobna, saj nas je na večer prihoda pot popeljala še skozi božični Kitzbühl, kjer smo popili kozarček Egger piva.

 

Tokrat smo našo pozornost usmerili k arhitektom. V želji, da naš prodajni program pripeljemo vse do samega začetka oblikovanja pohištva smo se skušali povezati s skupino arhitekov in jim predstaviti kvaliteto proizvodnega procesa  Egger, njihov proizvodni program, usmerjenost, vizijo… Skupaj smo sooblikovali dvodnevno strokovno ekskurzijo, se odlično povezali in preživeli dva dneva v skupnem druženju.

Sejem SICAM Pordenone 18.10.2018

Obisk sejma SICAM , kjer se predstavljajo evropski proizvajalci lesnih repromaterialov, pohištvenega okovja.. je v Lesoproduktu vsakoletna tradicija. Na sejmu si ogledamo številne nove materila, nove kolekcije, predvsem pa se srečamo z  našimi  poslovnimi partnerji. Oglejte si nekaj utrinkov.

 

Izlet Lesoproduktovcev v Egger 6.10.2018

Po več letnem trudu in usklajevanju nam je tokrat končno uspelo organizirati obisk tovarne Egger tudi za vse zaposlene v Lesoproduktu. Izbrali smo prekrasno jesensko soboto in se že v zgodnjih jutranjih urah odpeljali po prelepi Avstrijski Tirolski vse do St. Johana. Tam so nas pričakali predstavniki podjetja Egger skupaj s slovensko zastavo, ki je ta dan plapolala na drogu posebej v čast našemu prihodu. Po sprehodu skozi show room podjetja in predstavitvi vseh produktov smo si ogledali še proizvodnjo. Posebej za vse tiste, ki so tovarno obiskali prvič je bil izlet še posebej navdihujoč in začinjen ob koncu še z obiskom prelepega smučarskega središča Kitzbühl in kozačkom piva Egger.

1. Tehnološki sejem TECH-EXPO    18.-21.4.2018

V letu 2018 smo se  v Lesoproduktu prvič odločili, da se predstavimo na sejmu. Ker so nas povabili naši sosedi  s Celjskega sejmišča, smo izkoristili priložnost in se na sejmu predstavili z našim najboljšim prodajnim programom.  Ob podpori naših dobaviteljev, z optimizmom, vztrajnostjo in  strokovnostjo naših sodelavcev smo pripravili razstavni prostor, ki je odražal Lesoprodukt v malem. Predstavili smo najnovejše produkte proizvajalcev oplemenitenih ivernih plošč Egger (top matt dekorji) in FALCO, pohištveno okovje  Hettich in dvižne mehanizme Kesseböhmer, izredne materiale za postavitev kopalnice in kopalniške opremem REHAU, talne obloge Egger, Tarkett in druge materiale naših dobaviteljev: Resopal, Europlack, Akustik plus, Abet laminati, Union plast, Heco..

Naš razstavni prostor na TECH-EXPO 2018

Obisk tovarne TARKETT Srbija – Slovenski polagalci in parketarji    5.4.2018

Tovarna Tarkett je Srbski proizvajalec vseh vrst talnih oblog. Imeli smo čast, da smo na ogled tovarne popeljali naše Slovenske parketarje in polagalce talnih oblog. Kljub nevihti, ki nas je presenetila po ogledu tovarne, je bilo druženje toliko lepše. Naši gostitelji so nas v tovarni  popeljali skozi proizvodnjo  parketov, v njihovem show roomu pa smo si ogledali vse vrste talnih oblog in dobili številne koristne informacije na prezentaciji polaganja parketov.

Obisk tovarne FALCO srednješolcev iz Šolskega centra Škofja Loka   22.3.2018

Ponovno smo imeli priložnost druženja z našimi mladimi lesarji iz Šolskega centra Škofja Loka. Na njihovi dvodnevni ekskurziji smo jih popeljali tudi skozi tovarno našega dobavitelja ivernih plošč  – FALCO. Na prezentaciji so jim naši gostitelji predstavilivse produkte, potem pa so na poti skozi tovarno spoznali še sam potek proizvodnje surovih in oplemenitenih ivernih plošč, delovnih pultov in drugih proizvodov.

Sejem talnih oblog Hannover in obisk tovarne Egger v Wismarju v Nemčiji 15.-18.1.2018

Največji sejem talnih oblog v Hannovru je bila bogata izkušnja za širjenje naše ponudbe talnih oblog. Številne novosti in ideje bomo skušali v letu 2018 popeljati tudi do naših kupcev. Dolgo pot do Hannovra smo še malo podaljšali in obiskali tovarno Egger v Wismarju, našega dobavitelja laminatov, ekskluzivnih talnih oblog COMFORT+ in DESIGN+ ter HDF plošč.

Sejem Ambient Ljubljana 8.-12.11.2017

 Tudi letos smo obiskali Sejem Ambieent in sejem Dom na Gospodarskem raztavišču v Ljubljani.Sejem, ki postavlja na ogled pohištvo in notranjo opremo, stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažne hiše. Ker je na sejmu kar nekaj naših zvestih kupcev, je to tudi priložnost za prijeten klepet in pogled v naprej.

Trendi, novosti in dobre ideje pa sejmu dajejo še poseben čar in vedno znova pritegnejo k obisku.

Oglejte si nekaj utrinkov v naši galeriji.

Strokovna ekskurzija v tovarno  EGGER 18.-19.10.2017

V mesecu oktobru smo še zadnjič v tem letu popeljali skupino naših zvestih strnk na prečudovito Tirolsko. Vreme je posebej za nas poskrbelo, da sta bila dneva še lepša, polna pisanih barv, prijetno ogreta, Tirolska pa se je prelivala v najčudovitejših jesenskih barvah.

Pred prihodom v St. Johan smo naredili še postanek v Kitzbühlu, se sprehodili do ciljne arene smučišča in si ogledali sam kraj in center mesta. Večer pa  zaključili ob prijetnem druženju ob večerji.

Naslednje jutro nas je popeljalo do foruma podjetja Egger, kjer smo imeli predstavitev Dekorativne kolekcije Egger 2017-2019, si ogledali vse njihove produkte, novosti, kombinacije barv posameznih dekorjev, po kosilu pa še samo tovarno Egger.

VRANSKO 2017 – Strokovno srečanje lesarjev 22.9.2017

Po daljšem deževnem obdobju nas je prav na ta dan spet obsijalo sonce in prostor, kjer smo se po letu dni ponovno  predstavljali našim lesarjem prav prijetno ogrelo. Dan je bil prijeten ob že znanih obrazih in spoznavanju novih,  poln koristnih informacij, predvsem pa dobro druženje v prijetnem okolju. To leto smo predstavljali dva nova produkta  – LESENE KOPALNICE proizvajalca Resopal in VODOODPORNO talno oblogo DESIGN+ podjetja Egger.

Dijaki Srednje Lesarske šole iz Maribora v tovarni FALCO 26.5.2017

Nagrado za trud in posebne dosežke v šolskem letu 2016/17 pa so ob koncu šolskega leta dobili najboljši in izbrani dijaki srednje Lesarske šole iz Maribora. Šola jim je v sodelovanju z nami omogočila pot v  Szombathely na Madžarsko v tovarno ivernih plošč FALCO, kjer so si po kratki predstavitvi ivernih plošč, dekorjev, sprememb in novosti, ki prihajajo, ogledali še samo tovarno in proces izdelave surove iverice in plemenitenja. Ob kocu so nas in zaposlene v FALCU dijaki še toplo presenetili, ko so s harmoniko in kitaro zaigrali nekaj domačih slovenskih skladb. Verjamemo, da je bil dan lep in prijeten za dijake, za nas pa predstavlja sodelovanje z mladimi pomembno vlogo predvsem v iskanju novega, mladega kadra, ki bo gradil prihodnost Lesoprodukta.

Strokovna ekskurzija v ST. JOHAN – ogled tovarne EGGER

Kar nekaj časa je že minilo, odkar smo nazadnje naše stranke popeljali v St. Johan na ogled tovarne Egger. Ker je Egger v leto 2017 vstopil z novo Dekorativno kolekcijo 2017-2019, je bil tokratni obisk še nakaj posebnega, predvsem pa je bila dobro razpoložena tudi tokratna ekipa izbranih gostov. Ob prihodu smo se najprej  zapeljali do slovitega Kitzbühla in že v kratkem sprehodu skozi mesto občutili prestiž in vso slavo tega predvsem zimskega središča. Pot nas je nato peljala do našeg cilja v kraj St. Johan, kjer je ob večerji in prijetnem druženju  čas kar poletel. Naslednje jutro pa nas je že čakal naporen deloven dan. G. Kuzman nam je v prezentacijski sobi tovarne Egger predstavil novo Dekorativno kolekcijo in nas popeljal skozi show room, kjer smo spoznali vse produkte proizvajalca Egger. Po kosilu pa je sledil še ogled same tovarne Egger.

Naša STROKOVNA EKSKURZIJA V BAČKO PALANKO – Srbija 13.-14.5.2017

Na sončno sobotno jutro smo se zbrali pred našim Lesoproduktom in se polni pričakovanja na nove dogodivčine vkrcali na naš ljubljanski avtobus. Pot, ki je bila polna dobre volje, zanimivih zgodbic in spoznavanja krajev, nas je najprej popeljala do Vukovarja, mesta, ki se je davnega leta 1991 naučilo biti tiho, mesta,  še vedno prežetega z bolečino in težkimi spomini na čas, ko je govorilo sovraštvo. Sprehodili smo se skozi bolnico in po poteh žrtev srbsko-hrvaške vojne. Težki časi, ki so jih preživljali ljudje tega mesta so nas še enkrat opozorili, kako pomembni so dobri odnosi in vsakdanji nasmehi na obrazu.

Pot nas je nato vodila v Bačko Palanko, do našega dobavitelja talnih oblog Tarkett, kjer nas je očaral topel sprejem s kosilom, sprehod skozi tovarno  Tarkett, v njihovi Akademiji in show roomu pa smo spoznali veliko zanimivosti, novosti, pogledov v prihodnost in pridobili nova znanja. Prijetno druženje ob večerji in prijetni glasbi pa nam je prikazalo Srbijo v najlepši luči. Naslednji dan še ogled Osjeka in dolga pot proti domu. Nepozabno druženje, spoznavanje in povezovanje je vsem ostalo v nepozabnem spominu.

Sejem BAU v Münchnu – januar 2017

Tudi mi smo ga obiskali, predvsem v iskanju novosti, novih produktov in izboljšav za vsakdanje in hitre  odgovore našim strankam. Na sejmu je bila prvič tudi uradno predstavljena Egger Dekorativna kolekcija 2017. Nekaj utrinkov in idej si lahko ogledate v spodnjih slikcah:

Predstavitev nove Egger dekorativne kolekcije 2017 –  St. Johan 5.-6.12.2016

V začetku decembra 2016  smo se Lesoproduktovci podali na težko pričakovano pot v St. Johan – pričakat Miklavža..

Tokrat je za Miklavža poskrbel Egger s težko pričakovano predstavitvijo nove kolekcije za leto 2017. Kar je bilo zavito v tančico skrivnosti, je bilo tako razkrito. Prezentacija je bila sicer kar naporna, saj smo morali vsrkati številne nove informacije, spoznati in sprejeti vse novosti in številne spremembe, ki nas bodo spremljale v letu 2017.  Kolekcija bo dokončno razkrita 1.1.2017, nekaj majhnih utrinkov pa predstavljamo v slikcah.

Prezentacija Hettich 27.10.2016 – Ljubljana in Kranj

Zadnji dan v okviru Hettich tedna smo pričeli v Ljubljani, nato popeljali naše goste iz Nemčije še na ogled čudovitega Bleda in teden zaključili še s prezentacijo na OOZ v Kranju.

Prezentacija Hettich 26.10.2016 – Majšperk

V Piceriji Špajza v Majšperku so nas prijazno sprejeli, mi pa smo skupaj z našimi gosti iz Hetticha in našimi cenjenimi strankami skušali narediti prijetno popoldne, strankam prenesti polno koristnih informacij in  jim prikazati številne novosti na področju pohištvenega okovja. Po končani prezentaciji smo skušali odgovoriti še na številna vprašanja s praktičnimi primeri, stranke pa so se na razstavljenih vzorcih lahko tudi prepričale o kvaliteti pohištvenega okovja proizvajalca Hettich.

Prezentacija Hettich 26.10.2016 – Maribor

Drugi dan naših prezentacij smo pričeli na Lesarski šoli v Mariboru. Povabili smo študente in dijake zadnjih letnikov. Povezovanje z mladimi je naša potrditev, da bomo lahko dobro delali tudi v prihodnosti.

Prezentacija Hettich 25.10.2016 – Celje

Pa smo dočakali Teden Hettich – teden predstavitve Hettich pohištvenega okolja po Sloveniji.

Oglejte si prve utrinke s prezentacije v Celju.

OBISK SALONA TALNIH OBLOG TARKETT 13.10.2016 – izobraževanje

Tovarna TARKETT s sedežem v Srbiji je naš dobavitelj talnih oblog  – PARKETOV in LAMINATOV. V ponudbi imajo PARKETE lastne znamke TARKETT, katere oblikuje  izjemna kvaliteta in  vrhunski dizajni, SINTEROSA in vse ostale talne obloge. Na izobraževanju smo si ogledali njihov salon z vsemi vrstami talnih oblog, predstavili so nam postopke izdelave, materiale, ki jih uporabljajo pri tem, kakovost, barve in dizajne. TARKETT salon je na voljo tudi za obisk naših strank, ko potrebujejo nasvete in izbire dekorjev za večje objektne posle.

 VRANSKO 2016 – strokovno srečanje sekcije lesnih strok

OBISK TOVARNE HETTICH september  2016

OBISK TOVARNE RESOPAL 2016

NAŠ IZLET V REKO MAJ 2016

OBISK TOVARNE REHAU APRIL 2016

The gallery was not found!

EGGER ROAD SHOW V CELJU

The gallery was not found!

STROKOVNA EKSKURZIJA v tovarno EGGER november 2015

The gallery was not found!

BILI SMO NA VRANSKEM – na  tradicionalnem  strokovnem  srečanju  članov Sekcije lesnih strok pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije

The gallery was not found!

STROKOVNA EKSKURZIJA V ST.JOHAN NA TIROLSKEM – Obisk tovarne EGGER

The gallery was not found!

EXPO MILANO 2015

The gallery was not found!

LESOPRODUKT CELJE

NAŠE SKALDIŠČE

The gallery was not found!

DELAVNICA – RAZREZ

The gallery was not found!