Egger Dekorativna kolekcija

 

DELOVNE PLOŠČE EGGER

Odprti in večnamenski bivalni prostori so vse bolj priljubljeni. Tako tudi kuhinja postaja okolje, kjer kuhamo, jemo, delamo in se zabavamo. Središče dogajanja in srce doma.

EGGER delovne plošče lahko odigrajo glavno vlogo v zasnovi vaše kuhinje in ji podarijo posebno vrednost, so usklajene z najnovejšimi trendi v snovanju kuhinj. Kombiniranje z drugimi elementi, kot so ličnice in police, je enostavno.

Grče in razpoke z izrazito strukturo ali pa reprodukcije kamna in materiala industrijskega stila. Pristnost površin dosega novo raven. Vsaka površinska struktura je skrbno izbrana. Za zagotavljanje pravega otipnega doživetja.

Feelwood je oznaka za površine, kjer so pore sinhrono poravnane s progami, barvo in smerjo letnic. Sožitje prestiža in dostopnosti. Z uporabo prečnega robnega traku ustvarite videz žaganega lesa. Videz, ki zvesto posnema les ali furnir.

Če želite delovno površino ravnih linij, kot sta kamen ali les, delovne plošče z ravnim robom lahko ustvarijo takšen eleganten videz.

Usklajene stenske obloge ustvarjajo moderno podobo in so enostavne za vzdrževanje, kar zagotavlja trajno lep videz.

 

Prepletanje BARV, VZORCEV IN POVRŠIN!

Oglejte si, kako pravilno kombiniranje barv, vzorcev in površin poskrbi za skladno podobo kuhinje!

U tej kuhinji lahko vidite, kako žametna mat površina v bledem odtenku U702 Kašmir siva PM, zasije,  kako nežen bakreni dekor F570 Metallic bakrena poskrbi za toplo noto in kako razkošna reprodukcija marmorja F094 vdihne živahnost nežni paleti. Cipollino marmor je najbolj znan po edinstvenem poteku žil. Ne glede na zasnovo, marmor vedno poskrbi za glamuroznost prostora.

    

Več kot DELOVNA PLOŠČA

Odprti in večnamenski bivalni prostori so vse bolj priljubljeni. Tako tudi kuhinja postaja okolje, kjer kuhamo, jemo, delamo in se zabavamo. Središče dogajanja in srce doma.
EGGER delovne plošče lahko odigrajo glavno vlogo v zasnovi vaše kuhinje in ji podarijo posebno vrednost, prav tako  so usklajene z najnovejšimi trendi v snovanju kuhinj. Kombiniranje z drugimi elementi, kot so ličnice in police, je enostavno. Za neomejeno svobodo oblikovanja.

                 

 

 

 

Egger TOP MATT  –  NOVOST na slovenskem tržišču!

  • PerfectSense TopMatt je supermat laminat, ki je primeren za uporabo za horizontalnih površinah (delovnih pultih, mizah…)
  • TopMatt je HGS laminat debeline 0,8mm (HGS -> Horizontal General-Purpose Standard)
  • PT – okrajšava za PerfectSense TopMatt
  • Na skladišču je 9 dekorjev (enakih 9 dekorjev je dostopnih v PerfectSense Matt lakiranih ploščah)

Brošura – predstavitev TOP MATT dekorjev

V galeriji pa si lahko ogledate TOP MAT dekor U999 PT v razstavnih eksponatih prvič prikazanih na našem razstavnem prostoru na Tehnološkem sejmu TECH-EXPO 2018

NOVOST!!! Egger Desig Guide 2018

Ne veste, kateri dekor izbrati? Kateri dekorji se dobro kombinirajo?

Novi Design Guide vam odgovori na vse to..V 90 prednastavljenih kombinacijah dekorjev v prostorih po posameznih stilih opreme lahko izberete ravno te, lahko si jih poljubno spreminjate, program pa vam pove v vsakem trenutku, kateri dekor skombinirati z že izbranim, kaj je priporočljivo:

“Ko potrebujete dobro zamisel in bi bil ustvarjalen nasvet za vas neprecenljiv, uporabite spletno različico Egger Design Guide, saj ponuja ideje za različne kombinacije dekorjev, s tem pa boste tudi opremljeni in pripravljeni za nov sestanek ali nov projekt. Design Guide vas vodi skozi različne prostorske postavitve in jih prikazuje v različnih stilih. Poiščite navdih med priporočenimi kombinacijami ali pa spremenite dekorje in oblikujte svoje zamisli. Na koncu jih lahko natisnete, shranite ali delite in tako okrepite sodelovanje z vašimi strankami.

In novost..”3D prikaz strukture” , ki ponuja prvo doživetje površine dekorjev.”

Oglejte si predstavitveni filmček:

EGGER  DEKORATIVNA KOLEKCIJA 2017-2019

Številni novi dekorji in površinske strukture, osveženi oz. obnovljeni obstoječi osnovni priljubljeni dekorji, novi dekorji hrasta , oreha, javorja in bukve, biserovina na dekorjih izoljšuje globinski videz, nove eksotične vrste lesa, novi marmorni in keramični dekorji, novi odtenki bele in črne barve, popolnoma obnovljena paleta barv… vse to boste doživeli v novi Egger Dekorativni kolekciji 2017-2019. Ponuja vam  številne nove možnosti uporabe, nove kombinacije dekorjev, povečano raznoikost medsebojnih kombinacij različnih materialov, barv, vrst lesa in slogov usmeritve.

Egger delovne plošče

What's the heart of the home? We would definitely say the kitchen… It’s no longer just a place to cook, it’s a place to dine, work, play and relax. Find out more: http://ms.spr.ly/6187r7FBc

Objavil/a EGGER Group dne Petek, 19. oktober 2018

                                                                                                          BROŠURA IZDELKI IN STORITVE                   BROŠURA DELOVNE PLOŠČE

           

BROŠURA SPREMEMB V NOVI KOLEKCIJI            BROŠURA SEZNAM DOBAVLJIVOSTI               BROŠURA SKLADIŠČNI PROGRAM LESOPRODUKT

                                                

Lesoproduktov skladiščni program zajema celotno MFC kolekcijo, vseh 154 dekorjev, katere si lahko ogledate v naši rubriki SKLADIŠČNI PROGRAM,

Na voljo so vam tudi zelo priročna  orodja – show room s katerimi boste hitro in enostavno prišlo do odločitve, kateri dekor izbrati.

Najenostavneje pa bo, da s pomočjo programa VDS ONLINE vstavite željene dekorje v že postavljene sobe in si preprosto izbirate in kombinirate dekorje, ter s tem naredite vizualizacijo prostora po vaši želji:

Predstavitev Egger DEKORATIVNE KOLEKCIJE 2017-2019 na Interzumu 2017 v Kölnu

Prednosti nove kolekcije:

  • Bogat program dekorjev izpolnjuje zahteve od klasičnih do modernih in industrijskih slogov

  • Obsežna izbira dekorjev in površinskih struktur v več materialih

  • Kombiniranje izdelkov z enakim dekorjem omogoča, da glede videza in lastnosti ni treba sklepati nobenih kompromisov

  • Zgoraj našteto vam lahko prihrani precej stroškov

Nova Egger dekorativna kolekcija 2017 je bila zasnovana na globalni raziskavi trendov. Razporejena je v 9 prepoznavnih stilov notranje ureditve.

MODERNA KLASIKA – vznemirljive barve, nove površinske strukture, reprodukcija lesa in kamna

  

LOFT STIL – Veliki odprti prostori mestnega bivanja v loftu so predstavljeni s številnimi materialnimi reprodukcijami, ki jih je mogoče najti tudi v urbanem področju in so videti malenkost obrabljeno.
Nadalje svetli lesni dekorji ustvarjajo določeno svetlost v nasprotju s kamnitimi materiali, kar prinese nekaj topline.

  

NORDIJSKI STIL – svetle vrste lesa- kot Nordijska pokrajina

     

ŽIVAHNA NARAVNOST – Slog Živahne naravnosti je svoj navdih črpal iz množice barv in površinskih struktur, ki jih najdemo v naravi. Lesna vlakna, veje, razpoke in pore, prisotne v številnih lesnih dekorjih zagotavljajo otipno doživetje, ki je domala enako kot pri materialu, ki je bil vir navdiha. S svojo mat površinsko strukturo je reprodukcija kamna tudi zelo avtentična.

ROČNA OBDELAVA – Sledovi maloserijske izdelave so na ročno obdelanih površinah vidni in prav tu smo našli navdih za ta slog. Globoko krtačene reprodukcije lesa s svojimi brušenimi površinami izražajo naraven značaj teh materialov.
Rokodelska narava materialnih reprodukcij našim kovinskim, izpranim in usnjenim površinskim strukturam podarja visoko stopnjo avtentičnosti.

OSUPLJIVE POVRŠINE – dekorji s posebnimi površinskimi učinki, sijajem in globino

INDUSTRIJSKI STIL – reprodukcije kovin s starim industrijskim značajem, kovinski sijaj in poapnele pore na lesenih dekorjih

   

NARAVA IN BARVE – različne vrste lesa, v katerih se zrcali množica barv

    

KVADRATI BARV – barvna shema, kjer so barve, razvrščene v 9 barvnih kvadratkov

   

EGGER Dekorativna kolekcija še v sliki, kako so jo prvič predstavili na sejmu BAU v Müncnu: